Follow Your dream’s

Pitkiä aikoja on täällä kulkenut ajatukset suuntaan ja toisen.

Enempää kyllä tuohon suuntaan, että ei koiria lisä ja silloin yksi kaunis aamu on hetki, kun ne ajatukset kääntyvät hetkessä…

Aamukahvi – naamakirja ja tuolla ilmoitus – päätös syntyi puolen tunnin sisällä – viesti tielle – vastaus ja järki lähti.

Pari kerta kävi päästä lävin, että kyllä ihminen voi joskus olla hullu, mutta silloin, kun järki sano EI ja sydän KYLLÄ  –  sydän voitti

Menenkö ma todella taas ajaman Tanskan? Nyt talvella? Jaksanko aja, kun vapaat päivät on kortilla ja työn takia on muutenkin välillä matkustaminen haastava? Pientä suunnittelua ja noin ma löysinkin itseen  helmikuun alussa Tampereen lentokentällä ja seikkailu alkoi.

hhrh

Aalborgissa olikin Heidi kentällä vastassa ja iltaa meni hyvässä seurassa.  Oli todella mukava taas nähdä pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Aamulla siten kaikki paperit kuntoon, kentälle ja paluumatkaan nyt jo mukanaan karvainen tiibetiläinen aarre. 

FullSizeRender (5)

Atisha

Lennot menivät mukavasti, iltapäivällä olimme kotona ja duosta sai trio.

Täyty kyllä tunnusta, että koneella on mukava matkusta, tai siten alan ma pikkuhiljaa kyllästymän ajamisen, mikä ehkä ei olekin ihme, kun työn takia kuitenkin joudun joka päivä ajaman 3-4 tuntia. Samalla tajusin myös tuon, että jos koiran kanssa lentää – silloin täyty hän päästä mukana salonkin, tai silloin jos ruuman lähtee on pakko olla suora lento.

ifyounever

Thank You Heidi, Flemming and Mathias! <3

It was really nice to see you again after two years.

Kiitos Mira Iwyn ja Jätkän hoidosta! <3

Category(s): Koirat, Maailmalla, Yleinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *